Днес ще ви запознаем със Супер Радо – Радостин Андреев, който освен, че ще ви помогне да газифицирате жилището си, се опитва да „зарази“ повече хора с неговата еко кауза. Кой е той и с какво се занимава – четете нататък.

Радостин Андреев от Овергаз - служител с кауза

1. Представи се накратко

В момента съм Мениджър на клиентските центрове на „Овергаз Мрежи“ в Бистрица и Симеоново.

2. Ти си консултантът, който е убедил най-голям брой битови клиенти да заменят хартиената фактура с електронна. Какви са ползите за клиента от използването на е-фактура?

Електронната фактура е  сигурен начин да получиш информацията за своите сметки, почти незабавно след излизането им. Имаш всичките си фактури, достъпни онлайн на едно място и можеш бързо да си направиш справка по всяко време вместо да ровиш в шкафа, затрупан с хартиени сметки от всякакви институции 🙂 Освен това опазваш природата, а дори да си от тези на които не им пука особено, е добре да го знаеш!

3. Защо, според теб, голяма част от хората все още използват хартиени сметки?

Тези които не използват интернет в ежедневната си работа и тези, които считат, че единствения начин да са сигурни в сметката си е ако я получат на хартия. Такъв тип хора все още не са свикнали да използват електронни услуги, но веднъж опитали, виждат, че няма смисъл да ползват хартиени сметки – на практика само с един клик в „Моят Овергаз“ получаваш цялата ти нужна информация за сметки и потребление дори а минали периоди. Спестява се ценно време, а времето днес е най-скъпият ресурс.

4. Използваш ли други начини за намаляване на потреблението на хартия?

Да, като не ползвам хартия 🙂 (почти никога). Опитвам се с личен пример да приобщя повече хора към идеята и засега се получава 🙂 Ако се опитаме всеки път да не разпечатваме информацията, която е само за четене, и се ограничим само с документите. които изискват мокър подпис, със сигурност ще опазим не само много дървета, но и всички ресурси, които са необходими за производството на хартия. Това е моят начин, а нядявам се и Вашия!

5. Пожелание към нашите читатели?

Да активират услугата електронна фактура към всички свои доставчици 🙂 Така ще спестят време за много поважи неща и ще дадат своя принос към природата. Последното може да звучи маловажно, но е факт, че благодарение на отказа да използват хартиена фактура, само нашите клиенти до момента са спасили една цяла гора от изсичане.

Всеки битов клиент на Овергаз може да използва „Моят Овергаз“. Ето и чат от ползите:

Предимства на „Моят Овергаз”:

√ Удобно: имате достъп до всичките си сметки 24 часа в денонощието чрез портала „Моят Овергаз”. Няма нужда да пазите купчини от стари фактури, сега всичко е на едно място.

√ Сигурно: достъпът до „Моят Овергаз” е защитен с потребителско име и парола, така можете да бъдете спокойни, че личните ви данни се съхраняват на сигурно място.

√ Бързо: получавате своевременен достъп до сметките си за природен газ.

Още за услугата ни „Електронна сметка“ можете да намерите тук.