В пощенската кутия на Овергаз получихме благодарствено писмо от Боян Магдалинчев, представляващ Висшия съдебен съвет. С помощта и съдействието на Иванна Гидикова, Мениджър Клиентски център-Нова Загора, „Овергаз Мрежи“, преместването на Районен съд – Нова Загора вече е факт.

По думите на нашите клиенти, преместването не е минало безпрепятствено, а напротив – срещнали са многобройни пречки по реализацията на този проект. За щастие, благодарение на професионалната реакция и компетенция на нашите колеги, дългоочакваното преместване е факт и служителите на Висшия съдебен съвет ще могат да работят в сграда, която предоставя необходимите условия за удобно и качествено обслужване на гражданите.

Обърнахме се към Иванна, за да научим повече подробности за казуса и за това, което я мотивира, за да влага усилия и да работи с желание за решаването на възникналите въпроси: „От 2005 година съм част от нашата компания и винаги водещо е било желанието ми да изпълнявам професионално работата си и да бъдат удовлетворени клиентите на Овергаз. Това е и причината да се зарадвам на оценката, която получих по конкретния казус, защото повече от три години работим за разрешаването му. Имаше трудности с получаването на разрешението за строеж, със съгласуването на проектите. Проведохме множество разговори с Общината, докато се стигне до разрешаването на казуса. Резултатът е повече от добър – бившата сграда на ДЗИ вече е реновирана и Районен съд – Нова Загора ще се помещава там.“